barahandtag.se

Barahandtag är ett företag som specialiserar sig på handtag såsom namnet antyder. De har ett stort och varierat sortiment för kunder som letar efter handtag i alla prisklassen modeller och stilar. Det finns allt från det allra mest moderna i läder till unika handtag och även klassiska och eleganta handtag till ditt hus. Med massor av förmåner och bra service är barahandtag det bästa stället att beställa nya handtag på till ditt kök, din hall, badrum eller dörr. Barahantags slogan är “Mer än bara handtag” vilket är sant då sortimentet erbjuder så mycket mer. LED-lampor med tillbehör, skåpsinredning och lådinredning, kökstillbehör, dörrhandtag/dörrstycken samt badrumstillbehör finns utöver handtag att finna här! 

Förmåner med att handla hos brahandtag

Barahandtags främsta mål är att leverera så bra service som möjligt till sina kunder. Brahandtag vill  ge en helhetsupplevelse av hur lätt och bra det är att handla på internet! Utöver det finns det andra fördelar:

  • Över 14 000 nöjda kunder – Så många nöjda kunder kan du känna dig trygg med arbetet
  • 1-3 dagars leverans – Få dina varor snabbt och enkelt några få dagar efter beställning
  • 60 dagars returrätt – Vid tvivel har du gott om tid att ångra dig
  • Fraktfritt över 1 000 kr – Det lönar sig att handla mycket hos branhandtag
  • 2 års garanti – Lång garanti på våra produkter

Inte bara handtag – LED-lampor till kök och badrum

I nya och moderna kök och badrum är det nästan alltid LED-lampor som installeras. Detta beror på att LED-lampor drar mindre energi och därmed är bättre ur energi och miljösynvinkel. Brahandtag säljer både LED-lampor och tillbehör som du kan installera under dina skåp eller som spotlight i taket. Det finns även hållare till lamporna, bänkbelysning och allt annat du kan tänkas behöva installera i ditt kök eller ditt badrum. Alla lamporna från brahandtag är självklart testade och godkända, det är bara att sätta upp dem!

Inte bara handtag – Badrumstillbehör och kökstillbehör

Hos Barahandtag hittar du ironisk nog inte bara handtag i sitt sortiment utan erbjuder också många olika tillbehör som behövs för att göra sitt hem så snyggt och smidigt som möjligt. Både kökstillbehören och badrumstillbehören från barahandtag är snygga, smarta och funktionella för att optimera användningen av rummen. Det kan handla om att enkelt organisera dina saker på ett smidigt och effektivt sätt eller enkelt och funktionellt hålla rent. Branhandtags sortiment har något som alla behöver!