Fördelar med flyttstädning i Täby

Det finns många fördelar med att beställa flyttstädning av en städfirma i Täby i stället för att göra arbetet på egen hand. De flesta fördelar kommer av att kraven på en flyttstädning är mycket högt ställda. Mäklarsamfundet har bland annat tagit fram rekommendationer och en lista på vilka tjänster som borde inkluderas i flyttstädning. Dessa rekommendationer måste städföretagen leva upp till om de vill vara med och konkurrera. Här nedan kan du läsa om fem fördelar med att anlita städföretag om du är boende i Täby.

Du får en komplett flyttstädning

Flyttstädningen inkluderar en stor mängd moment, inklusive sådana som du kanske inte ens har tänkt på. Det finns checklistor att följa om du vill göra städarbetet på egen hand, men en del moment är inte särskilt enkla att utföra. Städpersonalen är utbildad i alla moment som krävs i en flyttstädning och ser till att alla moment utförs snabbt och effektivt med ett utmärkt resultat.

Du får en garanti på städningen

Om du utför flyttstädning på egen hand är du aldrig säker på om flyttstädningen är komplett och godkänd förrän lägenheten besiktigas eller den nya ägaren flyttar in och har klagomål Att du riskerar att få göra om hela eller delar av städningen är något som kan upplevas som stressande. När du anlitar en välrenommerad städfirma för flyttstädning i Täby får du alltid garanti på utfört arbete. Om städningen inte skulle anses som fullt godkänd, kommer städfirman att komplettera städningen utan extra kostnad för dig. Detta händer dock aldrig!

Du sparar tid

Att bara göra en ”enkel” veckostädning hemma tar tid, och att göra en komplett flyttstädning kan ta flera dagar om man inte har erfarenhet. Genom att anlita städhjälp kan du frigöra tid till andra sysslor som du har i samband med flytten.

Du slipper ett mödosamt moment i flytten

Det är mycket som ska ordnas vid en flytt, oavsett bostadens omfattning och hur långt flyttlasset ska gå. Att få städningen ordnad kan vara mycket bekvämt, inte minst eftersom det kan minska en del av den stress som kan komma av allt som är kopplat till byte av bostad i Täby.

Med rut-avdraget blir kostnaden förhållandevis låg

Flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst, vilket gör att du får ett omedelbart skatteavdrag på ungefär 50% av kostnaden för tjänsten. I praktiken innebär reglerna om rut-avdraget att du betalar halva priset för flyttstädningen.