Har du tänkt flytta inom den närmaste framtiden? Låt våra städexperter ta hand om din flyttstädning i Stockholm! Vi ser fram emot att hjälpa dig med flyttstädningen och underlätta för dig under denna stressiga tid i ditt liv. Vi förstår de behov du som kund har och har utformat våra tjänster utifrån dessa.

När man flyttar finns det mycket att stå i. Faktum är att många människor hävdar att en flytt är något av det mest stressande och utmattande som finns. Att få i ordning alla saker, byta adress, planera transport och flyttjänster, kanske byta skola för barnen och samtidigt genomgå en förändring i karriären innebär en hel del arbete. Dessutom måste du säkerställa att det hem du nu lämnar är rent och att ditt nya hem är redo för inflyttning.

Oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa är städningen ett av de riktigt stora måsten som en flytt medför. Fönster ska tvättas, ugn och spis rengöras, kylskåp och frys måste frostas av och rengöras. Luckor och skåp ska rengöras, liksom bänkar, lampor och tak. Vidare ska golvar och golvbrunnar rengöras, och så även toalettstol och badkar eller dusch. Det är inte ovanligt att en checklista för flyttstädning innehåller 50-talet punkter. Att utföra alla dessa uppgifter kräver såväl tid som energi, vilket är värdefulla resurser som du skulle kunna spendera på annat håll.

Flyttstädning i Stockholm

När du lämnar din tidigare bostad ser den ofta lite värre ut än då du flyttade in. Normalt slitage, mattor fulla med fotspår och badrum som säkerligen behöver rengöras ordentligt är bara några exempel på anledningar till att bostaden behöver städas när du flyttar ut.

Genom att överlämna städandet åt experter på området kan du slippa städa och kan bocka av städningen på din att göra-lista. Att flytta innebär alltid bök och stök. Våra städare kan hjälpa dig att se till så ditt gamla eller nya hem är rent och fräscht. Livet är för kort för att ägna åt småsaker som flyttstädning. Överlämna städningen åt oss!

När du flyttar in på det nya stället kommer det att stå lådor överallt och ligga förpackningsmaterial till höger och vänster. Köket är förmodligen en smärre katastrof och ni har för mycket att oroa er för just nu för att tänka på att städa upp allt och rengöra hemmet. Såväl du själv som övriga familjemedlemmar komma kunna njuta mer av flytten genom att ni använder er av våra tjänster för flyttstädning i Stockholm.